Корзина
988 отзывов
Самые дешевые цены на чугунную посудуВ каталог
+380667126958
+38066712-69-58
+38096665-64-98
+38063168-56-78
УкраинаКиевул.Бориспольская,1
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
formo4ka.com.ua
Корзина
Львівська кухня: як використовують чавунний посуд?

Львівська кухня: як використовують чавунний посуд?

Львівська кухня: як використовують чавунний посуд?

Львів здавна відомий, як туристична столиця Західної України. Люди їдуть сюди помилуватись старовинною архітектурою та поринути в чарівну атмосферу міста за чашкою ароматної кави з львівської копальні. Проте, не однією кавою та кам’яницями відоме це місто. Західна Україна славиться гостинністю та безліччю неймовірно смачних та ситних страв місцевої кухні. Тривалий вплив Польщі й Угорщини сформували цікаві кулінарні традиції, що не залишать байдужими любителів смачно поїсти. Найпоширенішими продуктами на заході є гриби, м’ясо, кукурудза та картопля. А найкращим для приготування вважається чавунний посуд.

 

Що можна приготувати в чавунному посуді?

 

Порядна львівська господиня, не зважаючи на великий вибір сучасного кухонного начиння, обов’язково має чавунну каструлю, сковорідку чи пательню на випадок, якщо закортить приготувати щось дійсно смачне та калорійне. Страви, приготовані в такому посуді соковиті, запашні та дуже поживні. Варто один раз спробувати маленькі гуцульські голубці чи тушковане м’ясо і відразу стає зрозуміло, чому необхідно купити чавунний посуд для своєї кухні. До речі, зробити це швидко і просто можна в інтернет-магазині посуду «формочка». На сайті formo4ka є зручний каталог з демократичними цінами.

В чавунних каструлях добре готувати супи та тушкувати м’ясо й квасолю. Завдяки товстій кришці, такий посуд не випускає вологу, а тому добре підходить для приготування різних запіканок.

В чавуні можна навіть випікати хліб, а особливо смачною вийде домашня піца, приготована на чавунній сковорідці. Чавунний казанок незамінний для туристичного походу, рибалки чи пікніку на природі. В магазинах посуду зустрічаються моделі, в яких під час приготування страви на кришку викладається розжарене вугілля. В такому випадку тепло розподіляється не лише з нижньої частини, а й з верхньої, а їжа готується одразу з двох боків і виходить неймовірно смачною.

Завдяки антипригарним властивостям, що утворюються внаслідок абсорбції жирів та масла, чавунна сковорідка запросто «дасть фору» тефлонній у приготуванні млинців чи оладок.

 

«Формочка. Посуд» радить, як правильно обрати та купити чавунний посуд

 

Обираючи каструлю, сковорідку чи пательню в магазині чавунного посуду, варто звертати увагу на вагу та зовнішній вигляд виробу. Якісний посуд буде тяжким, темним та з нерівною поверхнею, що спричинено пористою структурою матеріалу.

За чавунними виробами легко доглядати. Мити їх потрібно теплою водою без застосування миючого засобу. Чавун також добре зберігає запахи, тому для наступного використання сковорідку прожарюють з сіллю. Єдиним його недоліком є велика вага та крихкість.

Отже, якщо потрібно придбати таке начиння, то можна навідатись до найближчої крамниці чи купити посуду в Інтернеті. Другий варіант зручніший та інколи навіть вигідніший, адже можна буде обрати гарний по ціні та зовнішнім характеристикам варіант, без відриву від домашніх справ. Магазин «Формочка» пропонує великий вибір чавунного посуду «біол».

 

Предыдущие статьи