Продавець інтернет магазин "формочка" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2789 відгуків
promo_banner
+380 (66) 712-69-58
+380 (96) 665-64-98
+380 (63) 168-56-78
вул.Бориспільска,1, Київ, Україна
formo4ka.com.ua
Кошик

Страви на Хелловін: ТОП-3 рецептів овочевих монстрів

Страви на Хелловін: ТОП-3 рецептів овочевих монстрів

Осінь – час експериментувати, включати фантазію і робити неординарні речі. Вже кілька років поспіль від Заходу ми перейняли традицію святкувати Хелловін, нехай не з таким розмахом, як звикли святкувати американці, але з кожним роком це свято стає для нас більш насиченим, яскравим, веселим і смачним.

Їжа на Хеллоуїн готується за кілька днів, адже зазвичай – це не звичні всім страви, а дуже дивні, страшні, креативні, але дуже смачні. Креатив – головна якість в приготуванні страви на Хеллоуїн тут в хід давно йдуть не тільки гарбуза, а безліч різних осінніх овочів, якими осінь обдарувала нас сповна.

Магазин посуду formo4ka.com.ua підготував кілька цікавих, смачних, креативних рецептів для вас. Купити чавунну посуд для більш комфортного приготування можна на нашому сайті, а всі рецепти ми викладаємо на сторінці у ФБ за хештегом #формочка_рецепты.

Рецепти на Гелловін від інтернет-магазину посуду Формочка»

  1. Фаршированные овощи. Для приготовления этого рецепта вам понадобится несколько выбранных вами овощей: болгарские перцы, помидоры, что угодно, далее 200г любых грибов, 2 ст. л риса, соль, специи по вкусу. Приготовление: Обжарьте грибы с луком или просто со специями, отварите рис, засыпьте его к грибам, жарьте до полной готовности. В смесь можно добавить панировочные сухари по вкусу. Подготовьте перцы: срежьте верх с хвостиком, очистите перец от внутренностей, вырежьте им страшные мордочки, наполните пустоту пожаренными грибами с рисом, отправьте в духовку с температурой 200 градусов на полчаса. Подавайте с листьями салата и лужами томатной крови!
  2. Фаршированные мумии. Этот рецепт тоже требует 3-4 болгарских перца, зелень, лук, специи, баклажан, помидор, яйцо, маслины. Замаринуйте лук с сахаром и уксусом на 15-20минут, отварите яйцо, остудите и почистите, яйцо будет служить глазами мумиям. Помойте, порежьте овощи, очистите от кожуры, обжаривайте 10-15 минут. Наполните очищенные перцы овощной начинкой, затем аккуратно обмотайте получившихся монстров в кольца маринованного лука. Из белка яиц вырежьте глаза, из маслин – зрачки. Затем отправьте мумии в разогретую духовку на 20минут.
  3. Перці, фаршировані моцарелою. Інгредієнти: 100 г моцарели, перці, 200г курей. філе, моркву, цибулю, 2ст. л рису. Відваріть рис, філе пропустіть через м'ясорубку з овочами, попередньо обсмажте овочі, отриману суміш з рисом укладіть в перці, і відправте їх в духовку на 30-40хвилин.

 

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner