Па́сха (червона пасха, на церковнослав'янському — «млеко огустеле», тобто сир) — особлива страва з сиру, яку за традицією готують тільки один раз на рік — на свято Пасхи.
Оригінальна форма для пасхи — посічена піраміда, що символізує Гроб Льодя. Традиційно для приготування пасхи використовується спеціальна розбірна форма — пасочниця.
Форма для сирної пасхи маленька — приблизно на 300-350 мл
складається з чотирьох частин, які з'єднуються між собою
висота 9,5 см
довжина ребра — 10 см
нижня основа 9 см
верхнє — 3,7 см
на бічних сторонах тиснений хрест і букви ХВ
У комплекті вкладка з рецептом
Характеристики
Основні | |
---|---|
Колір | Червоний |
Конструкція форми | Розбірна |
Тип форми | Прямокутна |
Призначення форми | Для пасхи/паски |
Загальний об`єм форми | 300 мл |
Інформація для замовлення
- Ціна: 55 ₴