Пасха (сирна паска, церковнослов'янською — «млеко огустевшее», тобто сир) — особливу страву з сиру, яке за традицією готується тільки один раз в році — на свято Великодня.
Оригінальна форма для пасхи — усічена піраміда, що символізує Гріб Господній. Традиційно для приготування паски використовується спеціальна розбірна форма — пасочница.
Форма для сирної паски велика - приблизно на кілограм
складається з чотирьох частин, які з'єднуються між собою
висота 16,5 см
довжина ребра - 17 см
нижня основа 11 см
верхнє - 4 см
В комплекті вкладиш з рецептом
Характеристики
Основні | |
---|---|
Колір | Червоний |
Призначення форми | Для пасхи/паски |
Тип форми | Прямокутна |
Матеріал | Пластик |
Конструкція форми | Розбірна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 70 ₴