Гейзерна алюмінієва кавоварка на 6 чашок
Як приготувати каву в гейзерній кавоварці:
― налити в нижній резервуар води до обмежувальної риски
― засипати відповідну кількість меленої кави у фільтр
― всі частини ретельно зістикувати, якщо не хочете після відмивати кухню
― поставити кавоварку на вогонь
― насолоджуємося ароматним напоєм.
Тонкощі приготування кави гейзерним методом:
― Для гейзерній кавоварки потрібно брати каву середнього помелу, а ще краще — навпіл середній і крупний помел. Тоді кава виходить більш ароматною.
― Крім кави, в гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трав'яні збори, за тією ж технологією.
― Після використання, всі частини кавоварки, що контактують з кавою, бажано мити з миючим засобом в теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кави повільно і неухильно буде домішуватися смак згірклого жиру, попереднього кави і накипу.
Основні | |
---|---|
Виробник | А-Плюс |
Призначення | Побутове |
Тип кавоварки | Гейзерна |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Об`єм | 0.32 л |
Країна виробник | Китай |
Додаткові характеристики | |
Матеріал корпусу | Алюміній |
- Ціна: 335 ₴