Гейзерна алюмінієва кавоварка на 9 чашек Frico FRU-173
Як приготувати каву в гейзерній кавоварці:
― налити в нижній резервуар води до обмежувальної риси
— засипати відповідну кількість меленої кави у фільтр
― усі частини ретельно стикати, якщо не хочете після відмивати кухню
— поставити кавоварку на вогонь
― насолоджуємося ароматним напоєм.
Тонкості приготування кави гейзерним способом:
― Для гейзерної кавоварки потрібно брати каву середнього помелу, а ще краще — навпіл середній і великий помел. Тоді кава виходить ароматнішою.
― Крім кави, у гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трав'яні складки, за тією ж технологією.
― Після використання всі частини кавоварки, що контактують із кавою, бажано мити з мийним засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кава повільно та постійно буде примішуватися смак прогорського жиру, попередньої кави та накипу.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 0.48 л |
Виробник | Frico |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал ручки | бакеліт |
Зливний носик | Так |
Тип кавоварки | гейзерна |
Тип кави | Мелений |
- Ціна: 312 ₴