Гейзерна кавоварка Con Brio CB-6006
на 6 чашок кави, місткість 300 мл
- Високоякісний алюмінієвий корпус
- Зручна ручка з термостійкого пластику, не нагрівається
- Для приготування кави на електричних і газових плитах, а також на інших нагрівальних повхнах, крім індукційних
- кольори: чорний
Як приготувати каву в гейзерній кавоварці:
― налити в нижній резервуар води до обмежувальної риси
— засипати відповідну кількість меленої кави у фільтр
― усі частини ретельно стикати, якщо не хочете після відмивати кухню
— поставити кавоварку на вогонь
― насолоджуємося ароматним напоєм.
Тонкості приготування кави гейзерним способом:
― Для гейзерної кавоварки потрібно брати каву середнього помелу, а ще краще — навпіл середній і великий помел. Тоді кава виходить ароматнішою.
― Крім кави, у гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трав'яні складки, за тією ж технологією.
― Після використання всі частини кавоварки, що контактують із кавою, бажано мити з мийним засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кава повільно та постійно буде примішуватися смак прогорського жиру, попередньої кави та накипу.
Основні | |
---|---|
Об`єм | 0.3 л |
Виробник | Con Brio |
Колір корпусу | Чорний |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Додаткові характеристики | |
Матеріал корпусу | Алюміній |
Користувацькі характеристики | |
Тип плити | Електрична, Склокерамічна, Газова |
Матеріал ручки | бакеліт |
Зливний носик | Так |
Тип кави | Мелений |
Тип кавоварки | гейзерна |
Кількість чашок, що вміщаються | 6 |
- Ціна: 330 ₴