Точило для кухонних ножів із присоском
Характеристики Продукту:
1. Двохетапне ручне точило.
2. Нековзна основа ручки й ергономічний дизайн.
3.Класичний стиль, красива та міцна.
4. змінні шліфувальні диски мають тривалим
терміном експлуатації
Використання Інструкція:
1. Установите точило для кухонних ножів на стійку поверхню. Залежно від того, наскільки затупилося лезо, зробіть одне або обидва такі дії.
Крок 1: Велике заточування: застосовується тільки якщо лезо сильно затупилося. Помістіть лезо ножа в V-подібний точильний отвір із твердих сплавів. З легким знижувальним тиском рухайте ніж від опори до вістря леза крізь отвір. Повторіть цю процедуру від трьох до п'яти разів, рекомендується раз на шість місяців або за потреби.
Крок 2: Дрібнозернисте заточування: Ця процедура необхідна для усунення задирок, що утворилися в процесі грубозернистого заточування, і для полірування леза. Помістіть леза ножа в V-подібний точильний отвір із керамічним стрижнем. Без тиску рухайте ніж від опори до вістря леза крізь отвір. Повторіть цю процедуру від трьох до п'яти разів. Використовувати цю процедуру раз на тиждень або щодня.
2. Після використання ретельно протріть лезо ножа вологою тканиною або промийте під проточною водою, а потім ретельно висушіть його. Стругачку ножів потрібно почистити щіткою без абразиву.
Увага:
1. Не використовувати точило для кухонних ножів для заточування серейторного леза або ножиць.
2. Щоб уникнути пошкодження леза ножа, точіть ніж злегка та не рухайте лезо вперед-назад.
3. Керамічний стрижень може змінити колір. Це нормально.
4. Не поміщайте точило для кухонних ножів у посудомийну машину, не занурюйте у воду.
5. Щоб уникнути нещасних випадків, будь ласка, поміщайте точило та ножі в недоступному для дітей місці.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Taidea |
Стан | Новий |
Тип | Точилка механічна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 241,80 ₴