Характеристики:
- матеріал — чавун харчовий
- покриття — антипригарне (воронення)
- діаметр 260 мм
- об'єм 3 л
- товщина стінок 4 мм
- висота 93 мм
Конусоподібна форма сприяє тому, що їжа просмажується блискавично, позаяк полум'я охоплює відразу всі стінки. Продукти виходять соковитими всередині, а зверху миттєво утворюється хрустка скоринка, яка не дає їжі втрачати вітаміни та мінерали.
Загальна інформація про чавунний посуд:
Посуд із чавуну довговічний, зносостійкий і надійний, має практично необмежений термін експлуатації, має прекрасні характеристики міцності, стійкий до механічних пошкоджень.
Поряд із наведених властивостями — чавун має порівняно низьку теплопровідність, а це означає, що посуд прогрівається повільно, а накопичене тепло зберігається досить довго. Тому якщо Ви любите тушковане м'ясо або птицю, то сковорода або казан із чавуну вам просто необхідні, жоден інший матеріал для посуду не дасть такого вишуканого смаку таких страв.
Переваги чавуну як матеріалу, для виготовлення кухонного посуду:
• - литий чавун довговічний і не схильний до деформації;
• - витримує високі температури;
• - рівномірно нагрівається і довго зберігає тепло;
• - антипригарні властивості литого чавуну згодом тільки поліпшуються;
• — можливість використання на будь-яких видах плит;
• — під час роботи з чавунним посудом можна використовувати будь-які аксесуари, зокрема металеві.
Основні | |
---|---|
Висота стінок | 9.3 см |
Верхній діаметр посуду | 26 (см) |
Кількість ручок | 2 |
Виробник | Біол |
Кришка | скло |
Тип посуду | Сковорода Вок (Wok) |
Підходить для індукційних плит | Так |
Матеріал | Чавун |
Країна виробник | Україна |
Форма | Кругла |
- Ціна: 460 ₴