Як приготувати каву в гейзерній кавоварці:
- налити в нижній резервуар води до обмежувальної риси
- засинати відповідну кількість меленої кави у фільтр
- всі частини ретельно стикати, якщо не хочете після відмивати кухню
- поставити кавоварку на вогонь
— насолоджуємося ароматним напоєм.
Тонкості приготування кави гейзерним способом:
- Для гейзерної кавоварки потрібно брати каву середнього помелу, а ще краще — навпіл середній і великий помел. Тоді кава виходить ароматнішою.
- Крім кави, у гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трав'яні складки, за тією ж технологією.
— Після використання, всі частини кавоварки, що контактують із кавою, бажано мити з мийним засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кава повільно та постійно буде примішуватися смак прогорського жиру, попередньої кави та накипу.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Колір корпусу | Алюміній |
Об`єм | 0.16 л |
Виробник | Empire |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Додаткові характеристики | |
Матеріал корпусу | Алюміній |
Користувацькі характеристики | |
Тип кавоварки | гейзерна |
Тип кави | Мелений |
Кількість чашок, що вміщаються | 3 |
- Ціна: 115 ₴