Як приготувати каву в гейзерній кавоварці:
- налити в нижній резервуар води до обмежувальної риси
- засипати відповідну кількість меленої кави у фільтр
- всі частини ретельно зістикувати, якщо не хочете після відмивати кухню
- поставити кавоварку на вогонь
- насолоджуємося ароматним напоєм.
Тонкощі приготування кави в гейзерній кавоварці:
- Для гейзерної кавоварки потрібно брати каву середнього помелу, а ще краще — навпіл середній і крупний помел. Тоді кава виходить більш ароматною.
- Крім кави, в гейзерній кавоварці можна заварювати чай і трав'яні збори, за тією ж технологією.
- Після використання, всі частини кавоварки, що контактують з кавою, бажано мити з миючим засобом в теплій воді. Саме мити, а не ополіскувати, інакше до смаку кави повільно і неухильно буде домішуватися смак згірклого жиру, попередньої кави і накипу.
Основні | |
---|---|
Виробник | А-Плюс |
Призначення | Побутове |
Тип кавоварки | Гейзерна |
Тип використовуваної кави | Мелений |
Об`єм | 0.45 л |
Колір корпусу | Алюміній |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Матеріал корпусу | Алюміній |
- Ціна: 420 ₴