Чашка з пшеничної лушпиння "Еко" 8*10 см
Технологія виробництва екопосуди передбачає або виготовлення його з цілісного матеріалу (бамбука, дерева, кістки), або з переробленого (подрібненого в борошно та спресованого) матеріалу. До речі, якщо дотримуватися нехитрих правил догляду, то користуватися таким посудом можна роками, адже міцність, наприклад, бамбукового посуду набагато вища від скляного або порцелянового.
Отже, якщо ви хочете довше насолоджуватися функціональним, гарним та екологічно правильним посудом із бамбука або пшеничної лушпиння, то пам'ятайте, що потрібно:
- Дотримуватися встановлених виробників температурний режим -10...110оЗ
- Не залишати надовго у воді або агресивному хімічному середовищі, адже органічні матеріали набагато чутливіші до зовнішніх впливів, ніж неорганічні
- Не допускати різких перепадів температури (це більше підсклянковий захід, оскільки виробники стверджують, що це допустиме)
- Використовувати в мікрохвильовці тільки за наявності роздільного знака на посуді
- Використовувати в посудомийці тільки за наявності роздільного знака на посуді, оскільки необроблена глазур'ю або лаком посуд може погано переносити такі процедури
Характеристики
Основні | |
---|---|
Об`єм | 300 мл |
Висота | 10 мм |
Колір | Бежевий |
Тип ємності | Кружка |
Виробник | Stenson |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | пшенична лушпиння |
Призначення | Для безалкогольних напоїв |
Інформація для замовлення
- Ціна: 36 ₴